Iertati-mi greseala, va rog!

La pachet cu scuzele de rigoare pentru Ioana Pascal si pentru voi, vin cu acest update la editia de newsletter pe care ati primit-o dimineata.

Am gresit textul trimis de Ioana si l-am inlocuit cu altul, din greseala.

Pun mai jos varianta buna.

Ioana Pascal | Twitter

Atunci cand vine vorba de alegerea influencerilor in lumea crypto, exista cateva criterii foarte importante pe care eu personal le urmaresc.

In primul rand, tin cont de experienta si de cunostintele lor in domeniu. Daca influencerul nu a dovedit ca are o cunoastere solida despre tehnologia blockchain, despre proiectele din piata si despre modul in care functionează piata crypto in general, prin urmare, nu ar trebui sa ii acordam atentia noastra.

In al doilea rand, trebuie sa tinem cont de motivatiile acestuia. Daca este interesat doar de a-si promova propriul proiect crypto sau de a face profit rapid, atunci poate sa nu aiba cele mai bune intentii.

Un alt criteriu ar fi acela de a verifica mereu informatiile pe care le ofera, din minim 3-4 surse. In piața crypto exista multe stiri si informatii eronate sau manipulative, asa ca trebuie sa fim atenti la ceea ce citim si pe cine urmarim. In cele din urma, ar trebui sa tinem cont de feedback-ul si experientele altor oameni.

Citeste comentariile si discutiile despre persoana respectiva pe care o urmaresti, pentru a vedea daca informatiile sale s-au dovedit utile in trecut.

In concluzie, fa-ti temele, fii atent si nu te grabi sa urmezi orice sfat fara sa-l analizezi cu atentie. DYOR!

Va salut si va doresc un weekend exceptional!

Andrei

Reply

or to participate.